Een leuke make-up tip!

Nog een post voor op de blog! Wij willen van het weekend eens goed gaan stappen in Antwerpen en daar hoort natuurlijk bij onszelf een beetje in de poeder zetten :-). Best wel leuk om zo nu en dan eens te doen. Ik vond deze video wel heel erg tof. Je ziet wel vaker van die make-up filmpjes op Youtube voorbij komen, maar deze is wel heel erg leuk. Heb jij er iets aan? Laat het ons weten!

Nu heb ik laatst mijn telefoon abonnement gewijzigd. Dit keer ben ik een andere route gegaan. Eerst had ik een mooie telefoon die bij mijn abonnement inbegrepen zat. Nu heb ik een sim only, welke ik via eenĀ sim only aanbieders gevonden heb. Je kun heel gemakkelijk nieuwe aanbiedingen met elkaar vergelijken. Een leuke site die ik zeker kan aanraden. Zo kun je bijvoorbeeld eenĀ KPN sim only abonnement afsluiten. Een bekende provider die misschien iets duurder is, maar je weet wel zeker dat je een goed netwerk hebt. Altijd en overal bereik en geen gezeur meer!

Mijn oude telefoon heb ik dus gewoon gehouden en heb alleen een ander abonnement. Je wil niet weten wat dat scheelt joh! Echt bizar..